Tester Module Assembly

Elektronica, testen, storingen zoeken. Dit zijn sleutelwoorden die jouw functie omschrijven. Voordat onze producten naar de klant gaan, worden de producten getest. Hier krijg jij dan ook de verantwoordelijkheid over. Ben jij thuis in elektronica en wil jij aan de slag in high tech omgeving? Dan ben jij wellicht de versterking die we zoeken!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Jouw werkzaamheden beginnen met een goede voorbereiding. Je bekijkt de productdocumentatie en bent op de hoogte van de testvoorschriften. Je bouwt de testopstelling op en bereid het werk voor. Hierna ga je de geassembleerde producten daadwerkelijk testen met de bijbehorende test. Uiteindelijk programmeer je de geassembleerde systemen. Je werkt dagelijks met verschillende testprogramma’s en testsystemen. Wanneer een test onverhoopt niet slaagt ga je de storing analyseren en oplossen. Dit doe je aan de hand van mechanische tekeningen, (gecompliceerde) elektronische schema’s en de orderinstructielijsten. Eventuele defecte onderdelen registreer en vervang je en koppel je terug naar productie, ter verbetering van het productieproces. Ook houd je je bezig met het onderzoeken van klantklachten op productniveau en doe je, voordat een product richting het warehouse gaat voor verzending, een laatste visuele check.

 

Tot je taken behoren verder:

 • Onderhouden van (intenstief) contact met jouw leidinggevende, test engineers of quality engineers;
 • Invullen van testrapportages en checklists, foutenregistratie en verbeterformulieren;
 • Deelnemen aan proto/pilot besprekingen;
 • Bestellen van artikelen uit het magazijn.

 

Wij bieden jou:

In de rol van Tester Module Assembly bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een tijdelijke positie via Orion Engineering binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Als Tester Module Assembly ben je van nature analytisch sterk. Je gaat klantgericht te werk en hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je weet gemakkelijk contacten te leggen met collega’s en bent dan ook communicatief vaardig.

 

Verder vragen we:

 • een afgeronde MBO/HBO opleiding in richting van elektrotechniek of mechatronica;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • fulltime beschikbaar.

 

Wie wij zijn:

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, defensie en semiconductor.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Advanced Applications:

 • Specialisatie: full product lifecycle management voor elektronische modules en systemen;
 • Klantengroep: semiconductor, medisch;
 • Aantal medewerkers: 400 FTE;
 • Gevestigd op het Science Park Eindhoven 5004, 5692 EA in Son.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!

Heb jij interesse in deze functie en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Joost de Boever van Orion Engineering. Joost is bereikbaar via: 06-31049893 / joost.de.boever@orionengineering.nl

Apply now