Teamleider Warehouse

Zie jij het als jouw grootste uitdaging om een mooi team binnen ons warehouse verder op te bouwen, aan te sturen en te motiveren? Weet jij daarnaast jouw logistieke kennis en ervaring toe te passen in het verder optimaliseren en verbeteren van onze processen? Start dan in onze nieuwe functie als Teamleider Warehouse. Naast continue verbeteren stuur jij je team dagdagelijks aan met als doel om onze logistieke operatie zo vlekkeloos en optimaal mogelijk te laten verlopen. Jij een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, wij een gemotiveerd team en een efficiënt logistiek proces!

 

Waar kom je te werken als Teamleider Warehouse?

 

Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China en een verkoop- en servicekantoor in Singapore. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2900 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Industrial Systems, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in full product lifecycle management (PLM) voor elektronische modules en systemen. Binnen Neways Industrial Systems werken ongeveer 180 medewerkers aan de bouw van elektronische modules en systemen voor toepassingen in complexe besturingssystemen. De functionaliteit van deze systemen wordt voor een belangrijk deel bepaald door interactie tussen hardware, software en mechanica. Als werkmaatschappij van Neways Electronics International NV is Neways Industrial Systems sinds 1969 leverancier van electronic manufacturing services (EMS) en EMS-gerelateerde diensten.

 

Wat ga je doen als Teamleider Warehouse?

 

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een Teamleider Warehouse die verantwoordelijk is voor het aansturen, coachen en begeleiden van een gemotiveerd team wat zich bezighoudt met het picken van de producten in ons warehouse. Je bent verantwoordelijk voor het team waarin zo’n 15 tot 20 medewerkers werkzaam zijn. Naast je leidinggevende taken draag je zorg voor de verdere ontwikkeling van het team en onze processen om te kunnen blijven voldoen aan de eisen op het vlak van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten (QLTC). Hierbij kun je denken aan (proces)optimalisatie binnen logistieke omgevingen zoals het veranderen van warehouse lay-outs, FMEA’s, Lean en continue verbeteren. Je maakt hiervoor deel uit van het Multidisciplinaire Improvement Team (MIT) binnen de afdeling en bent van daaruit nauw betrokken bij het verbeterproces binnen de unit en het team.

Tot je taken behoren verder:

 • behalen van de overeengekomen KPI’s
 • aansturen van externe logistieke dienstverleners
 • realiseren van de geplande productie en daarbij afgesproken randvoorwaarden ten aanzien van uren/vc-nc/kwaliteit
 • signaleren en zonodig tijdig escaleren van knelpunten ten aanzien van leveringen en ervoor zorgen dat deze zoveel mogelijk binnen het team opgelost worden
 • in- door- en uitstroom van (flex)medewerkers
 • leveren van input t.a.v. beoordeling en ontwikkel/verbetertrajecten van (flex)medewerkers
 • invulling geven aan en naleven van geldende regels/normeringen/procedures, denk hierbij aan: ESD/5S/IPC/QMS etc.

 

Wat vragen we van je als Teamleider Warehouse?

 

Allereerst ben je een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid. Je weet je doelstellingen op een prettige manier te realiseren en staat sterk in je schoenen. Je weet als geen ander dat samenwerken binnen en buiten je team/afdeling tot de beste resultaten leidt. Persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers zie jij als een belangrijke taak waar jij je voldoening en plezier uithaalt. Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen en voel je jezelf thuis in dynamische omgeving.

Verder vragen we:

 • een afgeronde opleiding op MBO+ niveau, bij voorkeur in een logistieke richting
 • minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol, bij voorkeur in een (technische) productieomgeving
 • kennis van lean manufacturing en 5S is een pré
 • beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • fulltime beschikbaar
 • dat je woonachtig bent in de regio Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Den Bosch, Venlo, Roermond of Weert.

 

Wat bieden wij je als Teamleider Warehouse?

 

In de rol van Teamleider Warehouse bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

 

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Sabine van Marrewijk
Corporate Recruiter
E-mail: sabine.van.marrewijk@newayselectronics.com
Telefoon: +31-624849783

Apply now