Teamleider Warehouse

Vind je het een uitdaging om met jouw team de gestelde doelen te behalen en hiervoor jouw leidinggevende kennis en ervaring in te zetten? Zet dan een volgende stap in je carrière als Teamleider Warehouse. In deze functie stuur je de warehouseafdeling (binnenkomende goederen, expeditie, retour tellen en orderpicken) aan, waarbij de focus ligt op de te behalen KPI’s maar ook op het coachen van de medewerkers. Naast continu verbeteren weet jij als geen ander hoe je onze operatie zo vlekkeloos en optimaal mogelijk kunt laten verlopen. Jij een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, wij een gemotiveerd team en een efficiënt proces! Vanwege doorstroming is deze vacature ontstaan.

 

Waar kom je te werken als Teamleider Warehouse?


Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met zestien werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2800 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Leeuwarden heeft als kernactiviteiten de ontwikkeling en productie van hoogwaardige PCBA’s, halffabricaten en eindproducten aan de elektronica verwerkende industrie en biedt werkgelegenheid aan meer dan 100 mensen. In onze professionele en dynamische organisatie staan klantgerichtheid, kwaliteit en resultaat voorop in de bedrijfsvoering.

 

Wat ga je doen als Teamleider Warehouse?


Als Teamleider Warehouse ben je verantwoordelijk voor het (foutloos, tijdig en tegen de laagste kosten) genereren van de juiste output van de warehouse afdeling en het behalen van overeengekomen KPI’s op het vlak van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten (QLTC). Je wordt uitgedaagd om nieuwe producten en processen binnen jouw afdeling planmatig en zo efficiënt mogelijk te implementeren. Als Teamleider Warehouse werk je in dagdienst en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van alle 15 directe medewerkers binnen het warehouse. Als Teamleider Warehouse rapporteer je rechtstreeks aan de Productiemanager. Er wordt in het Warehouse in dagdienst en ploegendienst gewerkt en bij eventuele calamiteiten ben je bereikbaar.

Tot je taken behoren verder:

 • verantwoordelijkheid voor personele aangelegenheden waaronder in-, door en uitstroom, coaching, trouble shooting
 • het verbinden van mensen, het verder brengen van het team en deze door middel van een helicopterview ontwikkelen
 • ziekteverzuim-begeleiding en beoordelings- en functioneringsgesprekken, deze bereid je voor in samenwerking met de Productiemanager
 • realiseren van een goede aansturing en ontwikkeling van de afdeling zodat dat deze in staat is om nu en in de toekomst te voldoen aan de eisen op QLTC-vlak
 • het verder creëren en continueren van aansluiting met de andere afdelingen
 • optimaliseren en continue verbeteren van je eigen afdeling

 

Wat vragen we van je als Teamleider Warehouse?


Om deze rol tot een succes te maken ben je enthousiast en creatief in het overbrengen van je doelstellingen. Door jouw dynamische houding en hands-on mentaliteit ben je in staat mee te bewegen met de dagelijkse uitdagingen en als echte teamplayer in staat een hecht team te creëren. Je bent analytisch en leergierig en staat continu open voor verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen en neemt hier ook initiatief toe. Met jouw coachende leidinggevende stijl en zeer goede communicatieve vaardigheden ben je in staat om medewerkers te coachen om tot steeds betere prestaties te komen. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken, bent betrokken en acteert zelfstandig. Je bent resultaatgericht, gedreven, flexibel, tactisch en een echte bruggenbouwer.

Verder vragen we:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een logistieke richting
 • bij voorkeur leidinggevende ervaring in een logistieke productieomgeving en affiniteit met techniek
 • ervaring met het op basis van lean-principes verder ontwikkelen van een operationele afdeling
 • ervaring met lokaliseren en analyseren van warehouse technische problemen en het ondernemen van acties ter verbetering
 • ervaring met het uitvoeren van het ARBO en veiligheidsbeleid
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels
 • ervaring met ERP systemen en goede kennis van relevante office pakketten

 

Wat bieden wij je als Teamleider Warehouse?


In de rol van Teamleider Warehouse bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

 

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

 

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Wouter Arts
Corporate Recruiter
E-mail: wouter.arts@newayselectronics.com
Telefoon: +31 61431 4593

Apply now