Teamleader PCB Assembly

Heb jij kennis van elektronica en leidinggevende capaciteiten om een team te motiveren, te inspireren en naar een volgend niveau te brengen? Start dan in onze rol als Teamleider! Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team Test & Repair binnen de afdeling Printed Circuit Board Assembly (PCBA) en ben jij (mede) verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van deze afdeling. Is deze functie wat voor jou? Dan maken we graag kennis met je!

 

Wat ga je doen als Teamleader?

Als Teamleader van de afdeling PCBA is het jouw doel om te blijven voldoen aan de eisen die op het vlak van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten (QLTC) gesteld worden. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de productie die worden gebruikt bij de meest vooraanstaande internationale opdrachtgevers. Binnen onze productie hanteren we een aantal LEAN-principes, die worden toegepast om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen produceren. Als teamleider weet jij deze LEAN-principes te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Denk hierbij aan Quick Response Manufacturing (QRM). Daarnaast maak je onderdeel uit van het Multidisciplinaire Improvement Team (MIT) binnen de afdeling. Vanuit daar ben je nauw betrokken bij het verbeterproces binnen de unit en het team. Dit betekent dat je een rol speelt in continuous improvement projecten en het verder optimaliseren van de afdeling. Je werkt nauw samen met je collega teamleiders van de afdeling PCBA en rapporteert rechtstreeks aan de Unitmanager.

 

Tot je taken behoren verder:

 • behalen van de overeengekomen KPI’s op QLTC-vlak;
 • signaleren en zo nodig tijdig escaleren van knelpunten;
 • inzetten van personeel op de juiste plek en de introductie van nieuwe (flex)medewerkers binnen je team;
 • het beoordelen van ontwikkel/verbetertrajecten van (flex)medewerkers in nauwe afstemming met de Unit Manager;
 • actief bijdragen aan een efficiënte en productieve samenwerking van de teams binnen de afdeling PCBA;
 • invulling geven aan en naleven van de geldende regels/normeringen en procedures, denk hierbij aan: ESD/6S/IPC/QMS etc.

 

Wat vragen we van je als Teamleader?

Om deze rol tot een succes te maken ben sta je stevig in je schoenen en weet jij als leidinggevende enthousiast en creatief te zijn in het overbrengen van je doelstellingen. Je bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je bent in staat om multidisciplinair te denken t.a.v. het gehele proces. Met jouw leidinggevende en communicatieve vaardigheden ben je in staat om medewerkers te coachen om tot steeds betere prestaties te komen. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken, bent betrokken en acteert zelfstandig. Kortom een echte Teamleader!

 

Verder vragen we:

 • afgeronde opleiding op mbo (+) / hbo niveau in de richting van elektrotechniek;
 • aantoonbare leidinggevende ervaring;
 • ervaring binnen een technisch productiebedrijf is een pre;
 • kennis van en ervaring met LEAN-manufacturing en QRM is een pre;
 • bereidheid om structureel te werken in een twee ploegenrooster;
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij je als Teamleader?

In de rol van Teamleader bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag

 

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte om je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

Waar kom je te werken als Teamleader?

Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2.943 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Advanced Applications, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen. Werken bij Neways Advanced Applications voelt als werken binnen een familiebedrijf met ruim 500 medewerkers, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Er wordt gewerkt aan high mix en low volume elektronische samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht. Klanten zijn veelal actief in de volgende marktsegmenten: medische diagnosesystemen, medische analysesystemen, dataverwerking, transport en opslag van elektronische data, machinebesturingen en analyseapparatuur.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via 06-24849783. Sabine legt je graag uit wat de functie Teamleader inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren mail je je motivatie en cv naar: recruitment@werkenbijneways.nl.

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now