Stage Marketing Research

Ben jij op zoek naar een uitdagende Market Research stage/afstudeeropdracht op een corporate Marketing & Sales afdeling? Bij Neways Electronics International maak je kennis met dit werkterrein bij een internationale organisatie.


Wat ga je doen als Marketing Research Stagiair?

De corporate afdeling Marketing & Sales werkt nauw samen met de business verantwoordelijken bij de werkmaatschappijen in zowel Nederland als het buitenland. Dit werkterrein is breed, dynamisch en volop in ontwikkeling.

Als stagiair/afstudeerder krijg je een “inkijk” in Marketing & Sales bij een internationaal bedrijf opererend binnen de high-tech industry. Hierbij kun je denken aan markten zoals o.a. Semicon, MedTech, Power & Energy en Automotive. Je gaat aan de slag binnen een van onze specialisaties, zijnde micro-electronica/micro-montage.  Hiervoor stel je een Market Research plan (Market Scan, Competition Scan en Technology Roadmap) op en voert dit uit.   


Wat vragen we van je als Marketing Research Stagiair?

Wij zijn op zoek naar een proactieve, zelfstandige, onderzoekende  stagiair/afstudeerder met resultaatgerichte instelling. Je bent analytisch en gestructureerd en bent in staat overzicht te brengen en tot conclusies te komen. We zijn op zoek naar een stagiair/afstudeerder op universitair niveau voor een periode van bij voorkeur 10 maanden. Je beschikt over een vlotte pen en je beheerst de Engelse taal. Jouw doel is om zaken te onderzoeken, analyseren, structureren en tot voorstellen te komen.


Wat bieden wij je als Marketing Research Stagiair?

Een uitdagende werkomgeving en kennismaking met Marketing & Sales op internationaal niveau. Daarnaast bieden we een stagevergoeding. Na een inwerkprogramma krijg je volop ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.


Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stage/afstudeer-opdracht of meer willen weten, neem dan contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter: sabine.van.marrewijk@newayselectronics.com

 

 

Apply now