Stage – HR

Ben jij op zoek naar een uitdagende HR stage op een corporate HR afdeling? Bij Neways Electronics International maak je kennis met een breed HR werkterrein  bij een  internationale organisatie.

 

Wat ga je doen als HR Stagiair?

De corporate afdeling HRM bestaat uit een Corporate Head of HR welke nauw samenwerkt met  de HR afdelingen op de werkmaatschappijen in zowel Nederland als het buitenland. Dit brede werkterrein is breed , dynamisch en volop in ontwikkeling.

Als stagiair krijg je de kans om met alle facetten van het HR vak ervaring op te doen. Hierbij kun je denken aan Werving & Selectie,  Opleidingen,  Verzuim, Beoordelen & Belonen, Arbeidsrecht, Leiderschap, Bedrijfscultuur enzovoort. Je werkt aan zowel operationele HR taken als beleidsmatige projecten onder leiding van HR professionals.  Zoals het optimaliseren en uniformeren van ons HR regelingenboek. Het opstellen van HR-beleid en aanbrengen van structuur en overzicht van onze arbeidsvoorwaarden. Kortom een stage waarin je op verschillende niveaus actief zult zijn en een bijdrage hebt die er toe doet.

 

Wat vragen we van je als HR Stagiair?

Wij zijn op zoek naar een proactieve, zelfstandige en leergierige hbo-stagiair met een no-nonsense instelling. Je bent analytisch en gestructureerd en bent in staat  overzicht te brengen. We zijn op zoek naar een  3e jaars hbo-stagiair voor een periode van bij voorkeur 10 maanden. Je beschikt over een vlotte pen en je beheerst de Engelse taal. Je vindt het leuk om zaken op te zetten, te organiseren, harmoniseren en te structureren. Je bent hands-on en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

Wat bieden wij je als HR Stagiair?

Een uitdagende werkomgeving en kennismaking met de diversiteit van het HR vak. Daarnaast bieden we een stagevergoeding en er zijn voor en na de stageperiode mogelijkheden voor vakantiewerk in de (zomer-)vakantie. Na een inwerkprogramma en begeleiding door Corporate Head of HR,  krijg je volop ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stage of meer willen weten, neem dan contact op met Joan Leeuwenburg, Corporate Head of HR: joan.leeuwenburg@newayselectronics.com of solliciteer via onderstaande link.

Apply now