Stage Corporate Communications

Ben jij op zoek naar een uitdagende Communicatie stage op een Corporate Communicatie (CC) afdeling? Bij Neways Electronics International maak je kennis met het brede werkterrein waar een CC afdeling bij een internationale organisatie zich mee bezig houdt.

 

Wat ga je doen als CC Stagiair?

 

De communicatie afdeling bestaat uit een Corporate Communicatie Manager welke nauw samenwerkt met de Raad van Bestuur, andere service afdelingen zoals Sales, HR en Procurement en daarnaast veel contact onderhoudt met de werkmaatschappijen in zowel Nederland als het buitenland. Dit brede werkterrein is dynamisch en volop in ontwikkeling.

Als stagiair krijg je de kans om met alle facetten van het Communicatie vak ervaring op te doen. Hierbij kun je denken aan het bijhouden van de website, storytelling voor zowel externe als interne doelstellingen zoals het opstellen van persberichten, het onderhouden van intranet, LinkedIn, enzovoort. Ook werk je mee aan de lopende communicatieprojecten. Zoals het optimaliseren en uniformeren van onze corporate identity, het opzetten van digitale oplossingen zoals webinars, een virtuele stand, een Neways tour en het verder ontwikkelen van interne rapportages. Kortom een stage waarin je op verschillende niveaus actief zult zijn en een bijdrage levert die er toe doet.

 

Wat vragen we van je als CC Stagiair?

 

Deze stage is zowel geschikt voor een meewerkstage als een afstudeerstage. Hiervoor zijn wij opzoek naar een gemotiveerde 3e of 4 e jaars student communicatie of marketing (HBO of WO) voor een periode van bij voorkeur 5 tot 6 maanden. Je bent nieuwsgierig, creatief, zelfstandig en nauwkeurig. Je neemt initiatief, durft kritisch te zijn en hebt een no-nonsense werkhouding. Je beschikt over goede Nederlandse en Engelse schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Beheersing van de Duitse taal en ervaring met CMS (WordPress) is een pré. Je bent hands-on en deinst niet terug voor een uitdaging. Je zou per direct al bij ons als stagiair aan de slag kunnen gaan. Ook staan we er voor open om de startdatum in overleg met je af te stemmen.

 

Wat bieden wij je als CC Stagiair?

 

  • Een uitdagende werkomgeving
  • Kennismaking met de diversiteit van het communicatie vak
  • Het opzetten van vernieuwende communicatie projecten
  • Een uitstekende stagevergoeding
  • Professionele stagebegeleiding
  • Volop ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan

 

Waar kom je stage lopen?

 

Neways Electronics International, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië, China en de VS. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2700 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stage of meer willen weten, neem dan contact op met Mark van der Heijden, mark.van.der.heijden@newayselectronics.com. Neem ook vast een kijkje op onze website newayselectronics.com of het LinkedIn profiel.

Apply now