Sales Support Medewerker

Een veelzijdige functie, waarbij je onze accountmanagers ondersteunt in hun werkzaamheden. Een coördinerende rol, waarbij je veelvuldig klantcontact zult hebben om het offerteproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Heb jij de skills die wij zoeken? Word dan onze nieuwe Sales Support Medewerker bij Neways Industrial Systems!

 

Wat ga je doen als Sales Support Medewerker?

Als Sales Support Medewerker ondersteun jij onze accountmanagers in het salesproces. Samen met hen volg je uitgebrachte offertes op. Jij bent verantwoordelijk voor het intern opstarten van offertes en je voorziet jouw collega’s van de juiste informatie. Het begint bij het controleren van klantopdrachten op aspecten als prijs, ordergrootte, wijzigingskosten en levertijd. Bij een eventuele retour of reparatie start je hiervoor een offerte op, brengt deze uit aan de klant en na akkoord verwerk je dit intern. Je ondersteunt en volgt scorecard acties op en bewaakt de scorecard performance, waar nodig stuur je bij. Op eigen inzicht en initiatief onderhoud je contact met de klanten die tot jouw portfolio behoren.

Tot je taken behoren verder:

 • coördineren naar afdelingen inkoop en engineering aangaande het offertetraject;
 • realiseren van gemaakte afspraken met betrekking tot Life Cycle Management in samenwerking met het Customer Focus Team;
 • het bepalen van de verkoopprijs op basis van de interne kostprijscalculatie;
 • oplossen van operationele issues, zoals pro-forma facturen en geblokkeerde facturen bij de klant.

 

Wat vragen we van je als Sales Support Medewerker?

Vanuit jouw communicatieve skills weet je goed contact te leggen met klanten en interne medewerkers. Je werkt nauwkeurig, accuraat en bent praktisch ingesteld. Problemen weet je snel te analyseren en je weet deze snel op te lossen. Soms kan het voorkomen dat er veel werk is, je weet op deze momenten de rust goed te bewaren en bent dan ook stressbestendig.

Verder vragen we:

 • een afgeronde MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Small Business & Retail Management;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • goede kennis en ervaring met MS Office en ervaring of affiniteit met ERP pakketten (bij voorkeur Infor/BaaN);
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels, Duits is een pre;
 • minimale beschikbaarheid van 32 uur per week;
 • dat je woonachtig bent in de regio Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Venlo, Roermond of Weert.

 

Wat bieden wij je als Sales Support Medewerker?

In de rol van Sales Support Medewerker bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

We bieden in eerste instantie een jaarcontract. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

 

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen.

 

Waar kom je te werken als Sales Support Medewerker?

Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2.943 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Industrial Systems, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in full product lifecycle management (PLM) voor elektronische modules en systemen. Binnen Neways Industrial Systems werken ongeveer 180 medewerkers aan de bouw van elektronische modules en systemen voor toepassingen in complexe besturingssystemen. De functionaliteit van deze systemen wordt voor een belangrijk deel bepaald door interactie tussen hardware, software en mechanica. Als werkmaatschappij van Neways Electronics International NV is Neways Industrial Systems sinds 1969 leverancier van electronic manufacturing services (EMS) en EMS-gerelateerde diensten.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Mike Bijster, recruiter, via +31-628491152. Mike legt je graag uit wat de functie Sales Support Medewerker inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website: www.werkenbijneways.nl.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now