Quality Inspector

Voor een van onze werkmaatschappijen in Echt, Neways Cable & Wire Solutions, zijn we op zoek naar een Quality Inspector.

 

Waar kom je te werken als Quality Inspector?

 

Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2943 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Cable & Wire Solutions, gevestigd op de Voltaweg te Echt, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele kabel assemblies. Werken bij Neways Cable & Wire Solutions voelt als werken binnen een familiebedrijf met ruim 100 medewerkers, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Er wordt gewerkt aan high mix en low volume samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht. Klanten zijn veelal actief in de marktsegmenten defence, semicon en industrieel.

 

Wat ga je doen als Quality Inspector?

 

Als kwaliteitsmedewerker bij Neways Cable & Wire Solutions ben je in de basis verantwoordelijk voor het visueel inspecteren van onze producten en binnengekomen materialen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de procescontrole en het eventueel verbeteren hiervan waar mogelijk. In deze functie rapporteer je direct aan de Quality Manager.

Jouw taken bestaan verder uit:

 • het eventueel blokkeren van af te leveren partijen, halffabricaten en componenten;
 • melden van onregelmatigheden op het gebied van kwaliteit in producten of het werkproces en het eventueel verbeteren hiervan;
 • het ondersteunen van de quality engineers bij het borgen van de kwaliteit;
 • registreren van de gevonden bevindingen omtrent kwaliteit;
 • uitvoeren van inspecties op inkomende goederen en materialen;
 • het uitvoeren van interne audits en het bijhouden van schriftelijke documentatie;
 • het trainen van personeel omtrent kwaliteit en het verbeteren hiervan;
 • het lezen van technische tekeningen.

 

Wat vragen we van je als Quality Inspector?

 

Doordat je veelvuldig met interne medewerkers schakelt vragen we van je dat je sociaal en communicatief vaardig bent en stevig in jouw schoenen staat. Je bevindt je graag op de werkvloer en weet op een coachende manier in gesprek te gaan met onder andere productiemedewerkers. Je bent een echte team player en betrokken met het borgen van de kwaliteit.

Verder beschik je over:

 • een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in een technische richting, te denken aan werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of dergelijk;
 • ervaring in een technische richting, maar ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren;
 • computervaardig, met name op het gebied van Excel;
 • in staat technische tekeningen en bijbehorende documentatie te lezen en te beoordelen;
 • fulltime beschikbaar;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.

 

Wat bieden wij je als Quality Inspector?

 

Wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

 

Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Mike Bijster, recruiter, via +31-(0)628491152. Mike legt je graag uit wat de functie Quality Inspector inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website: www.werkenbijneways.nl.

Mike Bijster

Corporate Recruiter

E-mail: mike.bijster@newayselectronics.com

Telefoon: (06) 2849 1152

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now