Protobouwer

Jij bent graag praktisch met techniek bezig, voornamelijk met de combinatie tussen elektronica en mechanica. Ben jij op zoek naar een technische functie met veel diversiteit in een hightech omgeving? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Jouw project begint met het doorspreken van het ontwerp en het bepalen van de werkaanpak met account- en manufacturing engineers. Door jouw technische inzicht geef jij de mogelijke knelpunten al van tevoren aan en geef je alternatieven aan. Onjuistheden in werkinstructies, tekeningen, stuklijsten, bewerkingstijden en routing geef je tijdig aan bij de account engineers, die als technisch projectleider fungeren. Na een goede voorbereiding ga je aan de slag met het assembleren (schroeven, monteren, solderen etc.) van completere rekken en/of complete cabinets. Wanneer nodig maak je aanpassingen in mechanica-delen, bedrading en schema’s. Intern fungeer jij als vraagbaak voor engineering, quaity, de klant en assemblage monteurs.

 

Tot je taken behoren verder:

 • Bestellen van artikelen vanuit het magazijn;
 • Doen van voorstellen tot verbetering van de producten;
 • Controleren van de werkzaamheden van collega protobouwers;
 • Vastleggen van eventuele bevindingen en productietijden;
 • Bepalen van de processtappen en productiegereed maken van de proto-order.

 

Wij bieden jou:

In de rol van Protobouwer bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een tijdelijke positie via Orion Engineering binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Als protobouwer heb je een brede technische interesse en weet jij gemakkelijk, op verschillende niveaus binnen de organisatie te schakelen. Je bent analytisch sterk, bent nauwkeurig in je werkzaamheden en komt met initiatieven en verbetervoorstellen.

 

Verder vragen we:

 • een afgeronde MBO opleiding in richting van elektrotechniek of mechatronica;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • fulltime beschikbaar.

 

Wie wij zijn:

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, defensie en semiconductor.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Advanced Applications:

 • Specialisatie: full product lifecycle management voor elektronische modules en systemen;
 • Klantengroep: semiconductor, medisch;
 • Aantal medewerkers: 400 FTE;
 • Gevestigd op het Science Park Eindhoven 5004, 5692 EA in Son.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!

Heb jij interesse in deze functie en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Romy Reijnders van Orion Engineering. Romy is bereikbaar via: 06-57471026 / romy.reijnders@orionengineering.nl

Apply now