Projectleider

Projectleider: een baan met vrijheid en veel verantwoordelijkheden, binnen een hightech productieomgeving. Jij wordt de spil tussen onze klanten, de techniek en onze interne organisatie. Ben jij klaar voor een mooie uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Door goede relaties met klanten en collega’s, een goed overzicht en projectbewaking zorg jij samen met je het projectteam voor kwalitatief goede producten en tevreden klanten.

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Je bent verantwoordelijk voor de nieuwe complexere productintroducties binnen jouw werkgebied en bijbehorende klanten in de Healthcare en Semicon markt. Het wordt bijvoorbeeld complex wanneer de klant verschillende producten tegelijk wil introduceren, wil afwijken van de bekende procedures of complexe documentatie vraagt.  Tijdens jouw projecten geef je leiding aan een multidisciplinair projectteam, waar een accountmanager, technisch projectleider, manufacturing engineer, process engineer, inkoper, planner, test engineer en productie engineer vertegenwoordigd zijn. Jouw missie is om de voortgang van het project te bewaken en daarover met alle stakeholders te communiceren. Dit houdt ook in dat je de leiding neemt bij escalaties in jouw projecten. Je maakt constant afwegingen tussen de belangen van de klant, de haalbaarheid en de belangen van Neways. In deze functie rapporteer je direct aan de directie en zit je wekelijks met het managementteam samen om je projecten intern zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Tot je taken behoren verder:

 • Verantwoordelijkheid voor een goed ontwikkeld, te produceren en te testen product;
 • Het coördineren van de werkzaamheden van projectleden;
 • Aanwezig op de locaties van onze klanten voor overleggen en voortgangsbesprekingen;
 • Het implementeren van nieuwe investeringen in de organisatie.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Als projectverantwoordelijke weet je als geen ander hoe je gestructureerd en projectmatig te werk kunt gaan. Je commerciële affiniteiten, kritische blik en kennis van bedrijfsprocessen helpen je om er continu voor te zorgen dat het interne proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Problemen weet je tijdig te voorkomen of op een pragmatische manier op te lossen. Je kan goed de hoofdzaken van de bijzaken onderscheiden en kunt veel ballen tegelijk hooghouden. Je legt makkelijk contact, bent communicatief sterk en hebt een sterk relatieonderhoudend vermogen. Daarnaast ben je stressbestendig en weet je snel de juiste technische kennis en ervaring uit de organisatie te halen en bij elkaar te brengen. Doordat je al enkele jaren ervaring hebt vanuit eenzelfde soort functie straal je vak volwassenheid uit.

 

Verder vragen we:

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding in een bedrijfskundige of technische richting;
 • Minimaal 5 jaar ervaring vanuit een soortgelijke rol;
 • Ervaring vanuit een productieomgeving en affiniteit met techniek;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • 32 tot 40 uur beschikbaarheid.

 

Wij bieden jou:

Een werkomgeving waar de mens centraal staat en waar we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan. Onze collega’s omschrijven Neways als erg gemoedelijk met een goede sfeer, waar we elkaar graag helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen en bieden je dan ook ruimte voor persoonlijke groei, met de vrijheid voor eigen initiatieven. Daarnaast bieden wij je:

 • marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen, 13 adv dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • flexibele begin- en eindtijden;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • pensioensopbouw;
 • reiskostenvergoeding.

 

Wie zijn wij:

Als EMS Life Cycle Partner en System Innovator creëren we slimmere oplossingen voor een veranderende wereld. We spelen niet alleen in op vragen vanuit de markt, maar worden bovendien in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkel- en engineeringsprocessen van onze klanten, leveren proactief concrete oplossingen en zijn van toegevoegde waarde.

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Advanced Applications:

 • Specialisatie: full product lifecycle management voor elektronische modules en systemen;
 • Klantengroep: medisch, semiconductor;
 • Aantal medewerkers: 400 FTE;
 • Gevestigd op het Science Park Eindhoven 5004, 5692 EA in Son.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact op met Mike Bijster, Corporate Recruiter, via 06-28491152. Gebruik onderstaande solliciteerbutton of deze link om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Apply now