Procurement project manager

Affiniteit met verbeterprocessen, dat zit in jouw DNA! Als projectmanager heb je veel vrijheden en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Jij bent een belangrijke schakel tussen alle verschillende stakeholders. Samen met de Manager Procurement ga je de komende 6 maanden kijken naar een aantal kritische verbeterprojecten. Wij bieden een nieuwe uitdagende functie en jij brengt ons nieuwe en innovatieve ideeën, een win-win situatie!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Omdat dit een nieuwe functie is, zijn er veel vrijheden. Je stemt veel af met je leidinggevende en collega’s over de verbeterpunten binnen de organisatie en supply chain. Je bent de spil in het team op het gebied van verbeteringen en efficiëntie. Tijdens jouw projecten werk je samen met collega’s uit verschillende disciplines. Jouw missie is om de voortgang en executie van het project te bewaken en daarover met alle stakeholders te communiceren. Dit houdt ook in dat je de leiding neemt bij escalaties in jouw projecten. Je denkt altijd vanuit oplossingen en kan dit omzetten in concrete plannen.

 

Tot je taken behoren verder:

 • Analyseren van de huidige processen;
 • Communicatie met interne en externe stakeholders
 • Processen optimaliseren;
 • Aanpassen werkwijzen en vastleggen van (vernieuwde) processen;
 • Intern schakelen met inkopers, planners, MT en directie.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Je bent een zelfstarter en een echte alleskunner met gevoel voor processen en verbeteringen. Je hebt affiniteit met inkoop en daarnaast ervaring in de supply chain bij voorkeur vanuit een productieomgeving. Je bent creatief ingesteld en denkt in oplossingen. Je bent stressbestendig en weet je ideeën goed over te brengen naar je collega’s. Je bent analytisch en hebt kennis van LEAN. Verder vragen we:

 • Een afgerond HBO- of WO-opleiding in de richting van techniek, bedrijfskunde, commercieel of logistiek;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring;
 • Je beschikt over een goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Waar kom je te werken als Procurement Project Manager?

Als EMS Life Cycle Partner en System Innovator creëren we slimmere oplossingen voor een veranderende wereld. We spelen niet alleen in op vragen vanuit de markt, maar worden bovendien in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkel- en engineeringsprocessen van onze klanten, leveren proactief concrete oplossingen en zijn van toegevoegde waarde.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Advanced Applications:

 • Specialisatie: full product lifecycle management voor elektronische modules en systemen;
 • Klantengroep: medisch, semiconductor;
 • Aantal medewerkers: 400 FTE;
 • Gevestigd op het Science Park Eindhoven 5004, 5692 EA in Son

 

Interesse?

Voor functie-inhoudelijke informatie, neem contact op met Mike Bijster, recruiter, via 06-28491152 of mike.bijster@newayselectronics.com. Om te solliciteren gebruik je de solliciteer button op onze website: https://www.newayselectronics.com/talent

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now