Manager Outsourcing

Outsourcing, verbetering, to the next level, internationaal, ondernemen, teamwork. Dit zijn enkele key onderdelen van deze functie. Een deel van de productie van Neways Advanced Applications wordt namelijk verzorgd door onze werkmaatschappijen in Slowakije en China en jij bent de coördinator die ervoor zorgt dat deze outsourcing goed verloopt. Ben jij ondernemend ingesteld en op zoek naar een nieuwe internationale uitdaging? Wij gaan graag het gesprek met je aan!

 

Wat ga je doen als Manager Outsourcing?
De Manager Outsourcing is verantwoordelijk voor de outsourcing van een deel van onze producten en/of productiecapaciteit naar onze werkmaatschappijen in Slowakije en China. Samen met de afdeling Sales stel jij het outsourcing meerjarenplan op en geef je hier opvolging aan. Daarnaast is het jouw missie om deze werkmaatschappijen naar een volgend niveau te brengen en verder te ontwikkelen. Dagelijks ben je bezig met het managen van de lopende orders/productie bij de twee genoemde werkmaatschappijen en stuur jij samen met het team (bestaande uit engineers, logistiek en quality engineers) op QLTC. Je werkt voornamelijk vanuit Son, maar je zult ook regelmatig op locatie in het buitenland zijn, bijvoorbeeld voor het begeleiden van klantenaudits of periodieke meetings. Je reist gemiddeld 10 tot 20 % van de tijd in deze rol en rapporteert direct aan de Operations Manager.

Tot je taken behoren verder:

 • Coördineren van product- en procesverbeteringen aan de uitbestedingslocaties;
 • Communicatie met de klant;
 • Vanuit jouw expertise deelnemen aan andere projecten binnen Neways Advanced Applications of Neways breed;
 • Meedenken in het verder organiseren van het team;
 • Afhankelijk van ruimte en capaciteiten kunnen in overleg andere taken toegewezen worden met raakvlakken naar jouw werkgebied;

Wat vragen we van je als Manager Outsourcing?
Van nature ben jij ondernemend, communicatief sterk en ga je proactief te werk. Door jouw sterke analytische vermogen creëer jij jouw visie en weet jij wat er nodig is om de volgende stap te zetten binnen outsourcing. Je schakelt gemakkelijk met anderen en weet op een tactische manier te communiceren met verschillende lagen binnen de organisatie.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding in een bedrijfskundige, logistieke of technische richting;
 • Enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Ervaring met het op basis van LEAN-principes verder ontwikkelen van een operationele afdeling;
 • Reisbereidheid (waarbij je soms enkele dagen van huis bent);
 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels;
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaarheid.

Wat bieden wij je als Manager Outsourcing?
In de rol van Manager Outsourcing bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroei mogelijkheden.

Waar kom je te werken als Manager Outsourcing?
Neways Electronics International is een internationale onderneming actief op de Electronics Manufacturing Services-markt. Neways biedt haar klanten maatwerkoplossingen voor de complete productlevenscyclus van zowel elektronische componenten als complete box-build elektronische besturingssystemen. Neways is een gedecentraliseerde en slagvaardige organisatie bestaande uit werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze collega’s, in totaal ruim 2700 FTE wereldwijd. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Advanced Applications, gevestigd op het Science Park Eindhoven in Son, is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige industriële elektronische toepassingen. Werken bij Neways Advanced Applications voelt als werken binnen een familiebedrijf met 400 FTE, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Onze ambitie is om dé technologie- en lifecyclepartner van onze klanten te worden, waar wij staan voor customer intimacy, technologisch leiderschap en operational excellence. Als internationale one-stop-provider in de Electronic Manufacturing Services-markt ondersteunen we wereldwijde spelers in de productie-industrie, Original Equipment Manufacturers en hun rechtstreekse leveranciers. De klanten van Neways zijn veelal actief in de automobiel industrie, medische industrie, defensie industrie, industriële markt en halfgeleiderindustrie.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Mike Bijster, recruiter, via +31-624849783. Mike legt je graag uit wat de functie Manager Outsourcing inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je deze solliciteerbutton.

 Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now