(Junior) Projectmanager

Zit het ontwikkelen van elektronica in jouw DNA? Ben jij op dit moment werkzaam als junior projectleider of designer en toe aan een volgende uitdaging? Vervolg dan je carrière als Projectmanager bij Neways. In deze uitdagende rol heb je veel vrijheid, sta je veelvuldig in contact met de klant, werk je aan technische innovaties en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Weet jij goed uit de techniek te stappen en een project te sturen? Solliciteer dan op deze functie!

 

Wat ga je doen als (Junior) Projectmanager?

 • Zorgen voor een effectieve en efficiënte uitvoering van kleine tot langdurige complexe projecten (in het speelveld van het ontwerpen van hard- en software en elektromechanica);
 • Het vertalen van de klantvraag in een offerte en concreet projectplan;
 • Het afstemmen van het projectplan met de opdrachtgever;
 • Het samenstellen van het projectteam in samenspraak met teamleiders;
 • Veelvuldig samenwerken met accountmanager(s) en systeemarchitecten van Neways Technologies en de specialisten van de Neways productiebedrijven;
 • Leiden van het project en het projectteam, het beheren van: planning, informatie, organisatie, logistiek, kwaliteit, kosten en risico’s;
 • Intern overdragen van informatie en kennis;
 • Onderhouden en uitbreiden van het relatienetwerk met zakelijke klanten en partners.

 

Wat vragen we van je als (Junior) Projectmanager?

Van nature ben je sociaal, communicatief sterk en onderhoud je gemakkelijk zowel externe als interne relaties. Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn key in deze functie en je begeleid projecten dan ook succesvol van begin tot eind. Daarbij weet je op een goede manier de balans te vinden tussen technische details en het overzicht in het project op grote lijnen. Om het technisch complexe werkveld waar wij ons in begeven te snappen, is het van belang technisch inzicht en affiniteit te hebben met het werkveld dat zich richt op elektromechanica en hard- en software.

 

Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek;
 • ervaring met design en affiniteit met productieprocessen zijn een pre;
 • fulltime beschikbaar;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels, Duits is een pré.
 • bereidheid om incidenteel naar onze locatie in Son of Echt te reizen. Soms ben je ook aanwezig op onze vestigingen in Enschede en Erfurt (D).

 

Wat bieden wij je als (Junior) Projectmanager?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde ontwikkelomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris bieden wij secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding


Waar kom je te werken als (Junior) Projectmanager?

Neways Electronics International is een internationale onderneming actief op de Electronics Manufacturing Services-markt. Neways biedt haar klanten maatwerkoplossingen voor de complete productlevenscyclus van zowel elektronische componenten als complete box-build elektronische besturingssystemen. Neways is een gedecentraliseerde en slagvaardige organisatie bestaande uit werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze collega’s, in totaal ruim 2700 FTE wereldwijd. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Technologies, met verschillende vestigingen in Nederland en Duitsland, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige industriële elektronische toepassingen. Werken bij Neways Technologies voelt als werken binnen een familiebedrijf met 195 FTE, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Onze ambitie is om dé technologie- en lifecyclepartner van onze klanten te worden, waar wij staan voor customer intimacy, technologisch leiderschap en operational excellence. Als internationale one-stop-provider in de Electronic Manufacturing Services-markt ondersteunen we wereldwijde spelers in de productie-industrie, Original Equipment Manufacturers en hun rechtstreekse leveranciers. De klanten van Neways zijn veelal actief in de automobiel industrie, medische industrie, defensie industrie, industriële markt en halfgeleiderindustrie.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Sabine van Marrewijk, Recruiter, via +31-624849783. Sabine legt je graag uit wat de functie (Junior) Projectmanager inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website.

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now