Junior HR Officer

Ben jij op zoek naar een uitdagende HR-functie op een productielocatie? Wil jij aan de slag in een rol waarin je kennis kunt maken met een breed HR-werkterrein bij een internationale hightech organisatie?

 

Start dan je carrière als Junior HR Officer bij Neways Advanced Applications!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als junior HR Officer ondersteun jij ons HR team met verschillende operationele HR-activiteiten. Denk hierbij aan het verzorgen van de werving voor uitzendkrachten waarbij jij de schakel bent tussen onze teamleiders en de uitzendbureaus. Hierbij hoort natuurlijk het nauwkeurig beheren en administreren van de bijbehorende (personeels)gegevens. Naast deze activiteiten support je ook de salarisadministratie en HR adviseurs met onder andere beoordelen & belonen, arbeidsrecht en verzuim.

Naarmate je ontwikkeling vordert, ga jij een grotere rol spelen op HR adviseurs gebied. Zo kan je naast de genoemde operationele HR-taken een proactief beleid gaan opzetten en uitvoeren rondom Learning & Development. Dit zijn projecten die Neways breed worden opgezet en uitgerold waardoor je in contact komt met de HR collega’s van de andere werkbedrijven van Neways.

 

Je krijgt in deze rol met alle facetten van het HR-vak te maken en doet veel ervaring op onder leiding van ervaren HR-professionals.

 

Wie is onze ideale kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een proactieve, zelfstandige en leergierige junior HR Officer. Je hebt een flexibele manier van communiceren én een gestructureerde manier van werken. Je bent in staat om overzicht aan te brengen en te onderhouden, je denkt voordat je doet en houdt ervan om je werk morgen efficiënter uit te kunnen voeren dan vandaag. Je hebt affiniteit met techniek en wilt de bedrijfsprocessen begrijpen zodat jij snapt wat er speelt op de werkvloer. Je kunt daardoor enerzijds zorgen voor de perfecte match tussen kandidaat en vacature en anderzijds voor HR ondersteuning op maat. Natuurlijk ben je ambitieus en wil jij jezelf op termijn ontwikkelen tot een echte HR professional!

 

Verder vragen we:

 • een afgeronde HBO-opleiding in de richting Human Resource Management, Management, Economie & Recht of vergelijkbaar;
 • gedegen kennis van Excel;
 • relevante stage ervaring en/of enige werkervaring in het HR-werkveld;
 • kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • fulltime beschikbaarheid.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor je eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kan je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

 

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen.

 

Wie zijn wij?

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, defensie en semiconductor.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Advanced Applications:

 • Specialisatie: system innovator voor elektronische modules en systemen;
 • Klantengroep: semiconductor, medisch;
 • Aantal medewerkers: 400 FTE;
 • Gevestigd op het Science Park Eindhoven 5004, 5692 EA in Son.

 

Interesse?

Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via +31-624849783 of sabine.van.marrewijk@newayselectronics.com. Sabine legt je graag uit wat de functie Junior HR Officer inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Gebruik de link of de onderstaande solliciteerbutton om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now