Junior Executive Assistant

Wil jij een veelzijdige rol bekleden en ben je van nature een echte regelaar? Ben je iemand die oog heeft voor details, sterk is in communicatie, houd je van afwisseling en weet jij om te gaan met deadlines? Dan is de rol van Junior Executive Assistant echt iets voor jou!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Junior Executive Assistant heb jij een onmisbare functie binnen het secretariaat en de organisatie. In deze veelzijdige rol rapporteer je aan de Senior Executive Assistant en ben je samen verantwoordelijk voor de directe ondersteuning van de Raad van Bestuur, bestaande uit onze CEO, CFO en COO.

Je hebt een grote diversiteit aan werkzaamheden waarmee je jezelf echt belangrijk kunt maken binnen onze organisatie, want als jij je werk goed doet loopt alles op rolletjes. Op dagelijkse basis houd jij je bezig met verschillende taken; zo onderhoud je contacten met in- en externe relaties, regel je zakenreizen en zorg je voor een goed bijgehouden administratie. Ook ben je verantwoordelijk voor (complex) agendabeheer. Jij weet als geen ander de agenda’s op adequate wijze te managen en zorgt ervoor dat alles in balans is.

Daarnaast zal je vanuit deze rol ook onze Corporate Communicatie Manager ondersteunen in haar werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het bijhouden van de corporate website, opstellen van persberichten en het onderhouden van LinkedIn en Intranet.

Naast de Corporate Communicatie Manager zal je incidenteel ook andere hogere management (GMM) leden ondersteunen. Door deze veelzijdigheid aan werkzaamheden is geen enkele dag hetzelfde.

 

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • Plannen en organiseren van vergaderingen, events en seminars;
 • Opmaken en versturen van in- en externe correspondenties;
 • Assisteren bij lopende projecten, van de Raad van Bestuur, het secretariaat en GMM;
 • Maken van presentaties;
 • Uitwerken van notulen.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Op jou kunnen we rekenen. Als het in jouw handen ligt, weten we dat het geregeld wordt. Je werkt namelijk gestructureerd, streeft steeds naar orde en je zet regelmatig een stapje extra om samen met jouw collega het secretariaat naar een hoger niveau te tillen. Als de business daarom vraagt, ben je flexibel beschikbaar (ook wel eens buiten kantoortijden). Jouw enthousiasme en energie werken aanstekelijk en collega’s werken graag met jou samen. Je bent communicatief sterk, hebt een luisterend oor en weet door middel van het stellen van de juiste vragen de kern te begrijpen. Tot slot ga je integer om met vertrouwelijke informatie en ben je in staat om op verschillende niveaus te communiceren.

 

Verder vragen we:

 • Een afgeronde mbo 4/ hbo opleiding in de richting van Office Management, Management Assistant, Communicatie of vergelijkbaar;
 • Één tot drie jaar ervaring in een soortgelijke rol (het is een pré als je op corporate level in een internationale organisatie hebt gewerkt);
 • Goede kennis van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en Sharepoint;
 • Goede Nederlandse & Engelse taalvaardigheden (Duits is een pré);
 • Minimaal 32 uur beschikbaarheid (in elk geval op vrijdag).

 

 

Wij bieden jou:

Een werkomgeving waar de mens centraal staat en waar we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen en bieden je dan ook ruimte voor persoonlijke groei, met de vrijheid voor eigen initiatieven. Daarnaast bieden wij je:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden waaronder 300 digitale E-learningmodules (GoodHabitz en oZone)

 

Wie wij zijn:

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, agriculture en semiconductor.

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

Je gaat aan de slag op ons hoofdkantoor Neways Electronics International, gevestigd op het Science Park Eindhoven 5010, 5692 EA in Son.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact op met Lana Haseta, Corporate Recruiter, via 06-18417396. Gebruik onderstaande solliciteerbutton of deze link om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now