HR Stagiair

Ben jij op zoek naar een uitdagende HR-stage? Bij Neways Cable & Wire Solutions maak je kennis met een breed HR werkterrein bij een  internationale organisatie.

 

Wat ga je doen als HR Stagiair?

De HR afdeling bestaat uit een HR Manager en een HR-assistant welke nauw samenwerken met  de HR afdelingen op de werkmaatschappijen in zowel Nederland als in het buitenland. Dit brede werkterrein is dynamisch en volop in ontwikkeling.

Als stagiair krijg je de kans om met alle facetten van het HR vak ervaring op te doen. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als Werving & Selectie,  Learning & Development, Verzuim, Duurzame inzetbaarheid, Beoordelen & Belonen en nog veel meer! Je werkt mee aan zowel operationele HR taken als lopende HR projecten. Kortom een stage waarin je op verschillende niveaus actief zult zijn en een bijdrage levert die er toe doet.

 

Wat vragen we van je als HR Stagiair?

Per 1 februari 2022 zijn wij op zoek naar een proactieve, zelfstandige en leergierige 3e jaars hbo-stagiair met een no-nonsense instelling. Je bent analytisch en gestructureerd en bent in staat  overzicht te brengen in je werkzaamheden. Je beschikt over een vlotte pen, bent communicatief sterk en beheerst de Engelse taal. Je vindt het leuk om zaken op te zetten, te organiseren, harmoniseren en te structureren. Je bent hands-on en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

Wat bieden wij je als HR Stagiair?

  • Een uitdagende informele werkomgeving op een HR afdeling binnen een internationaal beursgenoteerd bedrijf;
  • Leren en werken in de volle breedte van het HR-werkveld;
  • Een uitstekende stagevergoeding en er zijn voor en na de stageperiode mogelijkheden voor vakantiewerk in de (zomer-)vakantie;
  • Professionele stagebegeleiding en volop ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Waar kom je stage lopen?

Als EMS Life Cycle Partner en System Innovator creëren we slimmere oplossingen voor een veranderende wereld. We spelen niet alleen in op vragen vanuit de markt, maar worden bovendien in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkel- en engineeringsprocessen van onze klanten, leveren proactief concrete oplossingen en zijn van toegevoegde waarde.

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving. 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Cable & Wire Solutions:

  • Specialisatie: system innovator voor elektronische modules en systemen;
  • Klantengroep: industriële automatisering, semiconductor industrie en defensie;
  • Aantal medewerkers: 95 FTE in Echt en 230 FTE in Slowakije;
  • Gevestigd aan de Voltaweg 10, 6101 XK in Echt.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stage of meer willen weten, neem dan contact op met Emmy Mains, Corporate HR-Assistant: emmy.mains@newayselectronics.com /  0475-418210

 

Gebruik onderstaande solliciteerbutton of deze link om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem ook vast een kijk op onze website of onze LinkedIn pagina.

 

Apply now