Financieel Medewerker

Weet jij als Financieel Medewerker onze financiële administratie naar een hoger niveau te tillen en de financiën op de holding op een goede manier te stroomlijnen? Ben jij op zoek naar een baan waarin je met veel verschillende interne stakeholders contact hebt en daarnaast projecten oppakt die leiden tot optimalisatie en ontwikkeling ten aanzien van onze administratieve processen?

 

Start dan als Financieel Medewerker bij Neways!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Financieel Medewerker ben je samen met je finance collega’s verantwoordelijk voor de financiële administratie die op holding niveau plaatsvindt. Je verwerkt de geautomatiseerde financiële administratie en bent betrokken bij de procedures rondom onze maand- en jaarafsluiting. Denk hierbij aan het beheren, bewerken en analyseren van de administratie van de holding waaronder het verwerken van inkoopfacturen, bankboekingen en debiteurenbeheer. Op termijn is er ruimte om meer taken binnen finance & control op te pakken. Denk aan btw-aangiftes, ondersteunen bij facturaties binnen de Neways Groep of betrokkenheid bij het opstellen van jaarrekeningen. In 2021 vindt er een transitie plaats naar een nieuw ERP-systeem. Dit betekent dat jij als financieel medewerker ook uitgedaagd wordt om hiermee te werken en onze financiële administratie zo efficiënter en effectiever kunt laten draaien. Je werkt samen met de financial controller en financieel medewerker op het hoofdkantoor. Je rapporteert rechtstreeks aan onze financial controller.

 

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • Uitvoeren van betalingen;
 • Invoer stamgegevens in ERP-systeem;
 • Controleren van subadministraties en tussenrekeningen;
 • Maandelijkse verrekening en incasso van onderlinge rekening courant posities;
 • Maandelijkse opstelling aangiften omzetbelasting;
 • Ondersteuning bij maandafsluiting;
 • Opstellen van diverse periodieke (dagelijks/wekelijks/maandelijks) rapportages;
 • Een rol spelen in diverse verbeter projecten.

 

Wij bieden jou:

Een werkomgeving waar de mens centraal staat en waar we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen en bieden je dan ook ruimte voor persoonlijke groei, met de vrijheid voor eigen initiatieven. Daarnaast bieden wij je:

 • een marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen, 13 adv dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • flexibele begin- en eindtijden;
 • opleidingsmogelijkheden waarbij je naar eigen wens modules kunt volgen via een e-learning platform;
 • pensioenopbouw.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Je hebt een zeer sterk gevoel voor cijfers, bent analytisch en nauwkeurig in je werk. Je weet je werk op een goede manier te organiseren en komt je afspraken na. Daar waar dat niet lukt trek je tijdig aan de bel. Je bent dan ook proactief en neemt initiatief. Met verschillende mensen in contact staan binnen de organisatie vind je leuk en je weet op een tactische manier je omgeving in beweging te krijgen zodat jij kunt beschikken over de informatie die jij nodig hebt. Zelfstandig en gestructureerd werken is iets wat je prettig vindt en daar waar nodig zoek je de juiste mensen op om te sparren. Je bent een professional en betrokken in je werk maar je hebt ook ruimte voor wat humor en gezelligheid.

 

Verder vragen we:

 • een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4 en enkele jaren ervaring of een afgeronde hbo-schoolverlater;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands én Engels;
 • kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen en goede beheersing van MS Office Excel;
 • fulltime inzetbaarheid.

 

Wie wij zijn:

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, defensie en semiconductor.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact op met Mike Bijster, Corporate Recruiter, via 06-28491152 of mike.bijster@newayselectronics.com. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op:  www.newayselectronics.com/talent. Gebruik de link of de solliciteerbutton om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now