Electronic Assembler Junior

Beschik jij over twee rechterhanden en een fijne motoriek? Hou je van sleutelen en lijkt het je leuk om in een technische productie omgeving te werken? Heb jij veel affiniteit met de techniek en ben je op zoek naar een baan waar je de kans krijgt om je bezig te houden met het assembleren van producten vanaf de voormontage tot controle?

Ga dan bij ons aan de slag als (Junior) Assemblage medewerker!


Wat ga je doen als (Junior) Assemblage medewerker?

Als (Junior) Assemblage medewerker ben je verantwoordelijk voor het bestucken van printpanelen met elektronische componenten. Je voert dit uit aan de hand van werkinstructies of tekeningen. Jij zorgt ervoor dat er voorbereidingen worden getroffen en voormontage wordt gedaan, denk aan het knippen, buigen en schoffelen van de producten. Naast de montage draag je zorg voor een deel van de kwaliteitscontrole. Dit doe je doormiddel van het controleren van de gemaakte printpanelen aan de hand van een werkinstructie. Constateer je fouten, dan zorg jij ervoor dat dit geregistreerd wordt.

Tot je taken behoren verder:

 • Het met de hand bestucken van printpanelen met behulp van een stucktafel;
 • Plaatsen van de printpanelen in soldeermallen, aanbrengen van hulpstukken en receptuur;
 • Controleren en repareren van het soldeerproces volgens IPC-normen;
 • Soldeer werkzaamheden uitvoeren en het afmonteren en demonteren van printpanelen volgens werkinstructies;
 • Uitvoeren van een final inspection met behulp van een checklist.

 

 

Wij bieden jou:

In de rol van (Junior) Assemblage medewerker bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een tijdelijke positie via Orion binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Als (Junior) Assemblage medewerker ben je secuur en in staat om te werken in een omgeving waar nauwkeurigheid van groot belang is. Je bent technisch, je hebt een hands-on mentaliteit en je beschikt over een gezonde dosis motivatie.

 

Verder vragen we:

 • vmbo/mbo niveau in de richting van Electro/Mechanisch
 • ervaring met het lezen van technische tekeningen en werkinstructies;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • fulltime beschikbaarheid.

 

 

Wie wij zijn:

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, defensie en semiconductor.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Advanced Applications:

 • Specialisatie: full product lifecycle management voor elektronische modules en systemen;
 • Klantengroep: semiconductor, medisch;
 • Aantal medewerkers: 400 FTE;
 • Gevestigd op het Science Park Eindhoven 5004, 5692 EA in Son.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!


Heb jij interesse in deze functie en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Romy Reijnders van Orion Engineering. Romy is bereikbaar via: 06-57471026 / romy.reijnders@orionengineering.nl

 

 

 

Apply now