Corporate Improvement Engineer

Heb jij ervaring met kwaliteitssystemen en weet jij de verbindende factor te zijn tussen ons hoofdkantoor en de diverse werkmaatschappijen? Ben jij sterk in het implementeren van nieuwe ideeën en systemen en beschik je over projectmanagement skills? En heb jij de ambitie om de Neways kwaliteitsperformance continue te verbeteren?

 

Vervolg dan je carrière als Corporate Improvement Engineer!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Improvement Engineer ben je in staat om ons kwaliteitsmanagementsysteem binnen de holding verder vorm te geven. De basis hiervoor is gelegd, maar aan jou de uitdaging om dit verder uit te bouwen. Je wordt uitgedaagd om een nieuw geïntroduceerd klachtensysteem verder te verbeteren over de volledige breedte van de Neways groep. Je werkt vanuit deze zelfstandige rol voornamelijk projectmatig en bent in staat deze projecten zelf te leiden of anderen hiervoor aan te dragen. Jij weet dan ook wat ervoor nodig is om verschillende belangen bij elkaar te brengen. Zo draag je bij aan het verhogen van het niveau van onze kwaliteitsafdelingen en ben je betrokken bij het implementeren van nieuwe kwaliteitssystemen binnen alle werkmaatschappijen. Hiervoor werk je nauw samen met de kwaliteitsmanagers van de verschillende vestigingen. Je standplaats is ons hoofdkantoor en je bezoekt regelmatig de andere werkmaatschappijen in Nederland, maar ook in onder andere Duitsland en Slowakije.

 

Tot je taken behoren verder:

 • een verdere implementatie en verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem;
 • het definiëren van een Neways kwaliteits routekaart en deze projectmatig op zowel operationeel als tactisch niveau invullen;
 • afstemmen, documenteren en opvolgen van acties die voortkomen uit onderzoeken en gesprekken met verschillende werkmaatschappijen en afdelingen omtrent processen en kwaliteitssystemen;
 • een bijdrage leveren in het voorbereiden en/of uitvoeren van (klant) audits;
 • nieuwe processen of proceswijzigingen doorvoeren in QMS (Quality Management System).

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Je gaat graag gestructureerd en projectmatig te werk en vindt het een uitdaging om met verschillende partijen in contact te staan. Hiervoor beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in staat om op verschillende niveaus gesprekken te voeren en draagvlak te creëren die betrekking hebben op nieuwe kwaliteit gerelateerde programma’s Neways breed. Je weet de juiste informatie boven tafel te krijgen om zo te beoordelen hoe situaties zijn ontstaan en kunnen worden verbeterd. Je staat stevig in je schoenen en weet constructief gesprekken te voeren. Je bent zelfstandig, zelf startend en toont gemakkelijk initiatief.

 

Verder vragen we:

 • een afgeronde hbo of wo-opleiding in een bedrijfskundige of technische richting;
 • enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol;
 • ervaring met projectmanagement of agile;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
 • bereid om te reizen en te werken op andere werkmaatschappijen in zowel Nederland als het buitenland;
 • fulltime beschikbaarheid.

 

Wat bieden wij jou:

Wil je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

 

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

Wie wij zijn:

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, defensie en semiconductor.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Interesse?

Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via +31-624849783 of sabine.van.marrewijk@newayselectronics.com. Sabine legt je graag uit wat de functie Corporate Improvement Engineer inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Gebruik de link of de solliciteerbutton om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now