Corporate HR Stagiair

Ben jij op zoek naar een uitdagende HR-stage op een corporate HR afdeling? Bij Neways Electronics International maak je kennis met een breed HR werkterrein bij een  internationale organisatie.

 

Wat ga je doen als HR Stagiair?

De corporate HR afdeling bestaat uit een Corporate Head of HR en een HR-officer welke nauw samenwerken met  de HR afdelingen op de werkmaatschappijen in zowel Nederland als in het buitenland. Dit brede werkterrein is dynamisch en volop in ontwikkeling.

 

Als stagiair krijg je de kans om met alle facetten van het HR vak ervaring op te doen. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als Werving & Selectie,  Learning & Development, Verzuim, Duurzame inzetbaarheid, Beoordelen & Belonen en nog veel meer! Je werkt mee aan zowel operationele HR taken als lopende corporate HR projecten. Zoals het optimaliseren en uniformeren van ons HR regelingenboek, Talent Development en het opstellen van een uniform functiehuis wat door alle Neways vestigingen wereldwijd gebruikt gaat worden. Kortom een stage waarin je op verschillende niveaus actief zult zijn en een bijdrage levert die er toe doet.

 

Wat vragen we van je als HR Stagiair?

Per 1 februari 2022 zijn wij op zoek naar een proactieve, zelfstandige en leergierige 3e jaars hbo-stagiair met een no-nonsense instelling. Je bent analytisch en gestructureerd en bent in staat  overzicht te brengen in je werkzaamheden. Je beschikt over een vlotte pen, bent communicatief sterk en beheerst de Engelse taal. Je vindt het leuk om zaken op te zetten, te organiseren, harmoniseren en te structureren. Je bent hands-on en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

Wat bieden wij je als HR Stagiair?

  • Een uitdagende informele werkomgeving op een corporate HR afdeling binnen een internationaal beursgenoteerd bedrijf;
  • Leren en werken in de volle breedte van het HR-werkveld;
  • Een uitstekende stagevergoeding en er zijn voor en na de stageperiode mogelijkheden voor vakantiewerk in de (zomer-)vakantie;
  • Professionele stagebegeleiding en volop ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.

 

Waar kom je stage lopen?

Neways Electronics International, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië, China en de VS. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2700 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stage of meer willen weten, neem dan contact op met Mark van der Heijden, Corporate HR-officer: mark.van.der.heijden@newayselectronics.com. Gebruik onderstaande link of solliciteerbutton om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem ook vast een kijk op onze website of onze LinkedIn pagina.

Apply now