Cleaner/Verpakker Module Assembly

Ons productieproces eindigt bij het cleanen en verpakken van onze producten. Jij zorgt ervoor dat dit perfect gebeurt en zorgt zo samen met jouw collega’s voor dat ook de laatste stap in het proces goed verloopt. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Ben jij nauwkeurig en secuur en wil jij deel uitmaken van een hightech organisatie? Wordt dan onze nieuwe cleaner/verpakker module assembly!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Onze producten en modules worden in onze cleanrooms perfect schoongemaakt en ingepakt. Jij bent verantwoordelijk voor het schoon- en stofvrij maken van onze producten. Na het grondig schoonmaken, bekijk je het product nog eens met een UV-lamp en ga je aan de slag met het verpakken van het product zoals printplaten, modules en kabinetten. Ook stel je daarbij de parameters voor de ovens en sealers in. Uiteindelijk label je het product en verplaats je het naar een pallet of schone kar. Je rapporteert in deze functie aan jouw teamleider.

 

Tot je taken behoren verder:

  • Bespreken van planning en voortgang met de teamleider;
  • Afstemmen van bestellingen met het magazijn;
  • Registreren van product relevante informatie in het systeem.

 

Wij bieden jou:

In de rol van cleaner/verpakker module assembly bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een tijdelijke positie via Orion Engineering binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Je bent vanzelfsprekend zeer nauwkeurig en secuur in je werk. Je bent communicatief vaardig en weet met verschillende collega’s binnen de organisatie te schakelen. Als persoon ben je enthousiast, sociaal en een teamspeler.

 

Verder vragen we:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • fulltime beschikbaar.

 

Wie wij zijn:

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, defensie en semiconductor.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Advanced Applications:

  • Specialisatie: full product lifecycle management voor elektronische modules en systemen;
  • Klantengroep: semiconductor, medisch;
  • Aantal medewerkers: 400 FTE;
  • Gevestigd op het Science Park Eindhoven 5004, 5692 EA in Son.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!

Heb jij interesse in deze functie en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Romy Reijnders van Orion Engineering. Romy is bereikbaar via: 06-57471026 / romy.reijnders@orionengineering.nl

Apply now