Assemblage Monteur Module Assembly

Een praktische hands-on functie, met veel diversiteit, binnen een hightech omgeving.  Als dit is wat jij zoekt in een nieuwe baan, dan komen we graag verder in contact. Kom jij ons team bij Neways Advanced Applications versterken?


Wat ga je doen als Assemblage Monteur Module Assembly?

Als Monteur Module Assembly ben je verantwoordelijk voor het assembleren van producten en modules.

Je gaat aan de slag met het gehele proces. Denk aan de werkvoorbereiding tot het assembleren van de producten, maar ook de controle en een stukje administratie.  Jij haalt de productieorder en de materialen uit het systeem. Vervolgens verzamel je de benodigde materialen, grijpgoed en gereedschappen en ga je onderdelen samenstellen tot complexe producten op basis van werkinstructies. Vervolgens zorg je ervoor dat alles gecontroleerd wordt op juistheid.

 

Tot je taken behoren verder:

 • Ophalen van de productieorder (tekeningen/ werkinstructies) en materialen in systeem;
 • Lezen van bedradingslijst of eventueel tekeningen en elektrische schema’s;
 • Samenstellen van onderdelen tot complexe producten op basis van werkinstructies waarbij nauwkeurigheid vereist is;
 • Controleren op compleetheid van materialen van een order.

 

Wij bieden jou:

In de rol van Assemblage Monteur Module Assembly bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een tijdelijke positie via Orion binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Jij gaat graag goed voorbereid te werk. Je bent nauwkeurig in jouw werkzaamheden, weet snel te schakelen en legt gemakkelijk contact met collega’s. Van nature heb je een kritische blik en ben je kwaliteit gedreven. Daarnaast vind je het leuk om met het gehele proces bezig te zijn binnen jouw functie.

 

Ook zoeken wij in jou:

 • Een afgeronde mbo opleiding richting elektrotechniek of mechatronica;
 • Ervaring vanuit een soortgelijke functie, waarbij je veelvuldig met elektronica gewerkt hebt;
 • Ervaring met het lezen van (elektro)technische tekeningen en schema’s;
 • Fulltime beschikbaarheid.

 

Wie wij zijn:

Neways Electronics International is actief op de Electronics Services-markt. Als wereldwijde, gedecentraliseerde onderneming hebben we vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten en tellen we ruim 2700 FTE. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de marktsegmenten: industrie, automotive, medisch, defensie en semiconductor.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Advanced Applications:

 • Specialisatie: full product lifecycle management voor elektronische modules en systemen;
 • Klantengroep: semiconductor, medisch;
 • Aantal medewerkers: 400 FTE;
 • Gevestigd op het Science Park Eindhoven 5004, 5692 EA in Son.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!

Heb jij interesse in deze functie en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Romy Reijnders van Orion Engineering. Romy is bereikbaar via: 06-57471026 / romy.reijnders@orionengineering.nl

 

 

 

 

 

 

Apply now