Allround Technicus

Zie jij het als jouw grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat onze machines en productieprocessen stabiel lopen? Start dan als Allround Technicus op onze productielocatie Neways Industrial Systems. Als Allround Technicus weet jij als geen ander hoe je ervoor zorgt dat ons productieproces goed verloopt. Met jouw technische kennis weet je onze machines te doorgronden en ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud, periodieke inspecties, maar ook storingsanalyses en kalibraties. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen een technisch complexe productieomgeving? Ga dan met ons deze uitdaging aan!

 

Waar kom je te werken als Allround Technicus?

 

Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met zestien werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2800 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Industrial Systems, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in full product lifecycle management (PLM) voor elektronische modules en systemen. Binnen Neways Industrial Systems werken ongeveer 180 medewerkers aan de bouw van elektronische modules en systemen voor toepassingen in complexe besturingssystemen. De functionaliteit van deze systemen wordt voor een belangrijk deel bepaald door interactie tussen hardware, software en mechanica. Als werkmaatschappij van Neways Electronics International NV is Neways Industrial Systems sinds 1969 leverancier van electronic manufacturing services (EMS) en EMS-gerelateerde diensten.

Wat ga je doen als Allround Technicus?


Als Allround Technicus ben je een belangrijk onderdeel van onze Technische Dienst. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van het onderhoud aan onze hightech machines. Je werkt hiervoor nauw samen met onze operators en proces engineers. Bij storingen op de productievloer draag jij als 2e-lijn support de verantwoordelijkheid om deze storingen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Daarnaast draag je zorg voor de voorbereidingen van het preventief onderhoud, je stelt inspectieschema’s op en je weet als geen ander hoe je de jaarlijkse onderhoudsplannen bouwt. Je geeft advies ten aanzien van deze onderhoudsplannen op basis van bijvoorbeeld de uitvalpercentages van de machines. Als Allround Technicus rapporteer je rechtstreeks aan onze Manager Engineering.

Tot je taken behoren verder:

 • het meedraaien in consignatiediensten;
 • bijhouden/aanpassen van technische tekeningen;
 • begeleiden van leveranciers als het gaat om onderhoud, wijzigingen of storingen;
 • het sturen op targets, zoals het verminderen van het aantal storingen, preventief onderhoud en het verbeteren van inspectierapporten.

 

Wat vragen we van je als Allround Technicus?

 

Allereerst ben je communicatief vaardig, heb je een stevige persoonlijkheid en ben je zelf startend. Je weet in kritische probleemsituaties het hoofd koel te houden en je werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Daarnaast ben je creatief in het zoeken naar de juiste oplossing binnen je verantwoordelijkheidsgebied. Je hebt een praktische en ondernemende instelling en weet de juiste prioriteiten te stellen. Wij zoeken daarnaast iemand die service gericht is en bereid collega’s waar nodig te helpen.

Verder vragen we:

 • een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) in de richting van mechatronica, elektrotechniek, algemene operationele techniek, energietechniek of vergelijkbaar;
 • MBO+ werk- en denkniveau, de functie is ook geschikt voor starters;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands;
 • fulltime beschikbaarheid;
 • vanwege het feit dat er bereikbaarheidsdiensten gedraaid moeten worden, dien je woonachtig te zijn in de regio Eindhoven, Son of Best.

 

Wat bieden wij je als Allround Technicus?

 

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

 

 

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

 

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Sabine van Marrewijk
Corporate Recruiter
E-mail: sabine.van.marrewijk@newayselectronics.com
Telefoon: +31 (06) – 2484 9783

Apply now