Teamleider

Voor onze productielocatie zijn wij op zoek naar teamleiders! Heb jij de drive en competenties om jouw team te motiveren, ondersteunen, inspireren en verder te ontwikkelen? Pas jij daarnaast als geen ander binnen een hightech productie omgeving? Stop dan met zoeken en start als een van onze nieuwe teamleiders! We hebben een vacature op onze afdeling Module Assembly (MA). Het team bestaat uit slimme productiemedewerkers die beschikken over een goede technologische kennis. Onze medewerkers zijn vakkundig, gedreven, een kei in hun vak en zoeken een teamleider die samen met hun de afdeling verder wil optimaliseren!

 

Wat ga je doen als Teamleider?

Als Teamleider is het jouw dagelijkse doel om samen met je team te zorgen voor het assembleren van elektronische componenten op een printed circuit board of het assembleren van elektronische modules die worden gebruikt door diverse grote internationale hightech opdrachtgevers.  Omdat het zorgen voor de dagelijkse productiedoelen voor jou gesneden koek is, houd jij je ook bezig met het continu verbeteren van het productieproces en werkmethodes.  Je maakt daarom deel uit het Multidisciplinaire Improvement Team waar je door middel van diverse LEAN principes zorgt dat jouw team nóg effectiever en nóg efficiënter kan werken. Ook werk je nauw samen met je collega teamleiders van de afdeling en rapporteer rechtstreeks aan de Unitmanager.  Tussen al je werkzaamheden door maak jij het leuk en gezellig voor jezelf, voor jouw Nederlands, Duits en Engels sprekende team en al je andere collega’s!

Tot je taken behoren verder:

 • Behalen van de overeengekomen KPI’s;
 • Inzetten van personeel op de juiste plek en de introductie van nieuwe (flex)medewerkers binnen het team;
 • Leveren van input t.a.v. beoordelingen en ontwikkel/verbetertrajecten van (flex)medewerkers in nauwe afstemming met de Unitmanager;
 • Actief bijdragen aan een efficiënte en productieve samenwerking van de teams binnen een van de productieafdelingen;
 • invulling geven aan en naleven van de geldende regels/normeringen en procedures.

 

Wat vragen we van je als Teamleider?

Om deze rol succesvol uit te voeren ben je enthousiast en creatief in het overbrengen van je doelstellingen. Je bent hands-on, leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je bent in staat om multidisciplinair te denken ten aanzien van het gehele proces, dus ook de processen die plaatsvinden vóór en na de werkzaamheden van jouw team. Met jouw leidinggevende en communicatieve vaardigheden ben je in staat om medewerkers te coachen om tot steeds betere prestaties te komen. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken, bent betrokken en acteert zelfstandig. Kortom een echte moderne teamleider!

Verder vragen we:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • 5 tot 6 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring is een voordeel, maar we nodigen ook ambitieuze junioren (2 tot 3 jaar werkervaring) uit om te solliciteren;
 • kennis van en ervaring met LEAN-manufacturing is een pré;
 • bereidheid om structureel in twee ploegendiensten of verschoven diensten te werken;
 • bereidheid tot werken in een cleanroom;
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij jou als Teamleider?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Ploegentoeslag
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

 

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

Waar kom je te werken als Teamleider?

Neways Electronics International is een internationale onderneming actief op de Electronics Manufacturing Services-markt. Neways biedt haar klanten maatwerkoplossingen voor de complete productlevenscyclus van zowel elektronische componenten als complete box-build elektronische besturingssystemen. Neways is een gedecentraliseerde en slagvaardige organisatie bestaande uit werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze collega’s, in totaal ruim 2700 FTE wereldwijd. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Advanced Applications, gevestigd op het Science Park Eindhoven in Son, is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige industriële elektronische toepassingen. Werken bij Neways Advanced Applications voelt als werken binnen een familiebedrijf met 400 FTE, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Onze ambitie is om dé technologie- en lifecyclepartner van onze klanten te worden, waar wij staan voor customer intimacy, technologisch leiderschap en operational excellence. Als internationale one-stop-provider in de Electronic Manufacturing Services-markt ondersteunen we wereldwijde spelers in de productie-industrie, Original Equipment Manufacturers en hun rechtstreekse leveranciers. De klanten van Neways zijn veelal actief in de automobiel industrie, medische industrie, defensie industrie, industriële markt en halfgeleiderindustrie.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Neem gerust contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via 06-24849783. Sabine legt je graag uit wat de functie Teamleider inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Gebruik onderstaande sollicitatie button om te solliciteren op deze rol.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.