Medewerker Technische Dienst

 

Het plegen van preventief en correctief onderhoud, gebouwbeheer en renovatie zie jij als uitdagingen in jouw baan, die veel diversiteit met zich meebrengt. Wil jij een baan waarin jij praktisch bezig kan zijn en ons helpt om het proces lopende te houden?

 

Waar kom je te werken als Medewerker Technische Dienst?


Neways Electronics International is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze ruim 2.943 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Neways Advanced Applications, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen. Werken bij Neways Advanced Applications voelt als werken binnen een familiebedrijf met ruim 500 medewerkers, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Er wordt gewerkt aan high mix en low volume elektronische samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht. Klanten zijn veelal actief in de volgende marktsegmenten: medische diagnosesystemen, medische analysesystemen, dataverwerking, transport en opslag van elektronische data, machinebesturingen en analyseapparatuur.

 

Wat ga je doen als Medewerker Technische Dienst?


Als medewerker technische dienst heb je een brede functie waarin je veel diversiteit terug gaat zien. Geen dag zal hierbij hetzelfde zijn. Je gaat in deze functie onder andere bezig zijn met het controleren van lopende en eerdere storingen en deze oplossen. Daarnaast ga je onderhoud plegen aan onze installaties, controleer je op slijtage, breuk en veiligheid volgens het onderhoudsplan. Je hebt een adviserende rol wanneer het gaat om gebouwbeheer, waarbij je adviseert over investeringen en aanschaf van nieuwe installaties. Wanneer er werkzaamheden door derden uitgevoerd dienen te worden, ben jij degene die hierop toeziet. Eens per twee weken heb je een consignatiedienst (gebouw gebonden).

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • opzoeken en raadplegen van tekeningen en schema’s (mechanisch, hydraulisch of pneumatisch) van de installatie;
 • lokaliseren en repareren van storingen en van vervangen van onderdelen o.b.v. veiligheidsinstructies;
 • inschakelen van vastgestelde leveranciers bij (complexe) storingen en onderhoudswerkzaamheden;
 • registreren van uitgevoerde werkzaamheden;
 • aanvragen van offertes ten behoeve van gebouwrenovaties o.b.v. vastgestelde eisen;
 • afstemmen en bespreken van afwijkingen in kwaliteit en planning met leverancier.

Wat vragen wij van je als Medewerker Technische Dienst?


Je bent communicatief vaardig en kunt schakelen met verschillende lagen binnen de organisatie. Daarnaast ben je praktisch ingesteld en ga je proactief te werk. Je werkt graag projectmatig en gestructureerd.

Verder vragen we:

 • een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau, in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar;
 • enkele jaren ervaring is een pré, maar ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren;
 • kennis van installaties;
 • affiniteit met gebouw gebonden installaties;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • dat je woonachtig bent in de regio Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Venlo, Roermond, Weert of Nijmegen.

 

Wat bieden wij je als Medewerker Technische Dienst?


In de rol van medewerker technische dienst bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans een belangrijke bijdrage te leveren binnen een organisatie die groot genoeg is om de complexiteit van de rol te ervaren en klein genoeg om daadwerkelijk een rol van betekenis te kunnen gaan zijn. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding die volledig op jou is afgestemd krijg je de ruimte de rol zelfstandig in te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!


Voor functie-inhoudelijke informatie, neem je gerust contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via 06-24849783. Mike legt je graag uit wat de functie van Technician inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Om te solliciteren gebruik je de solliciteer button op onze website: www.werkenbijneways.nl.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.