Accountmanager Development

Jij bent vanuit Development & Engineering onze expert wanneer het gaat om het genereren van new business en het verder uitbouwen van bestaande business bij een van onze grootste accounts. Het is jouw persoonlijke missie deze klanten optimaal te bedienen. Zo word je onderdeel van een dynamische organisatie die betrokken is bij de ontwikkeling van high-tech elektronica oplossingen. Wil jij je kunnen onderscheiden en direct invloed uitoefenen op het resultaat van een goed lopende business?

 

Word dan onze nieuwe Accountmanager Development!

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Accountmanager onderhoud je de relatie van Development & Engineering met bestaande klanten en vertegenwoordig je Neways Technologies bij deze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van new business en sales bij bestaande accounts. Hierbij houd je rekening met de kennisgebieden en strategische doelen van Neways Technologies. Het leggen en onderhouden van relaties binnen deze accounts is van groot belang. Je hebt dan ook een verkennersfunctie voor Neways als geheel en Neways Technologies in het bijzonder. Daarmee weet je de omzet te verhogen en het account, gericht op de semiconductor industrie, verder te ontwikkelen. Je bent daarin een spin in het web en weet salestrajecten op juiste manier te coördineren voor zowel onze klant als voor de gehele interne organisatie. Je hebt intensief contact met Projectmanagement en Systems Architecten om de voortgang van de projecten te reviewen en daar waar nodig verbeterinitiatieven te initiëren. Ook is er (dagelijks) contact met teamleiders en/of projectleider vanuit onze klanten, waardoor je uitgedaagd wordt om te acteren in een technische projectenomgeving. Je rapporteert in deze rol aan de Businessmanager van Neways Technologies.

 

Tot je taken behoren verder:

 • het onderhouden van de Development & Engineering relatie met bestaande klanten en het vertegenwoordigen van Neways Technologies bij die klanten;
 • het begeleiden van de uitvoering van de projecten vanuit een commercieel perspectief (naast technisch inhoudelijk en organisatorisch);
 • het ondersteunen van de key accountmanager en business developer op het gebied van nieuwe product ontwikkelingen en voorstellen naar de klant;
 • het borgen en realiseren van een correcte en tijdige opvolging van offertes;
 • verantwoordelijk voor het volledige RFQ-proces;
 • het verder uitbouwen van een samenwerking met de andere werkmaatschappijen.

 

Wat vragen we van jou?

Allereerst ben je enthousiast en in staat verbinding te maken met onze klant door het opbouwen van persoonlijke relaties en deze te onderhouden. Je bent gedreven en doortastend in je werk en hebt een krachtige persoonlijkheid. Je hebt een natuurlijk overwicht en weet de mensen in je team op een motiverende manier in beweging te krijgen en te houden. Door jouw commerciële instelling trek je new business binnen je eigen account naar je toe en ben je in staat de klant te overtuigen van onze nog te ontwikkelen oplossing. Ook ben je zelfstandig in je werk, maar zoek je proactief je collega’s op om te sparren. Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in een technische richting;
 • minimaal 5 jaar technisch commerciële werkervaring in een business-to-business omgeving;
 • ervaring met product ontwikkeling is een must, ervaring met projectmanagement is een pré;
 • werkervaring binnen onze branche of aantoonbare technische affiniteit en interesse;
 • fulltime beschikbaar;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.


Wat bieden wij je?

Een werkomgeving waar de mens centraal staat en waar we persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen en bieden je dan ook ruimte voor persoonlijke groei, met de vrijheid voor eigen initiatieven. Daarnaast bieden wij je:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Lease auto

 

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding die volledig op jou is afgestemd krijg je de ruimte de rol zelfstandig in te vervullen.

 

Wie zijn wij?

Neways Electronics International is een internationale onderneming actief op de Electronics Manufacturing Services-markt. We bieden onze klanten maatwerkoplossingen voor de complete productlevenscyclus van zowel elektronische componenten als complete box-build elektronische besturingssystemen. Onze organisatie bestaat uit werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze collega’s, in totaal ruim 2700 FTE wereldwijd.

 

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

 

Je gaat aan de slag op onze werkmaatschappij Neways Technologies:

 • Neways Technologies is gevestigd in Echt, Enschede, Son en Erfurt;
 • Er werken ruim 230 FTE bij Neways Technologies;
 • We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en het ontwerp van elektronische modules en systemen;
 • Onze klanten zijn over het algemeen actief in de segmenten: Industriële automatisering, halfgeleiderindustrie, defensie, automobiel en medische sector;
 • Loyaliteit, flexibiliteit en carrièremogelijkheden zijn bij ons van groot belang;
 • Onze ambitie is om de technologie en levenscycluspartner van onze klanten te worden.

 

Interesse? Wij maken graag kennis met je!

Neem contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via +31624849783 of sabine.van.marrewijk@newayselectronics.com. Bezoek onze website: www.newayselectronics.com/nt voor meer informatie over Neways Technologies. Voor solliciteren gebruik je de link of de solliciteerbutton op onze website: www.newayselectronics.com/talent.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.