Junior HR Officer

Jr. HR Officer  

Ben jij op zoek naar een uitdagende HR functie? Bij Neways maak je kennis met een breed HR-werkterrein bij een internationale organisatie. Jij een uitdagende en zelfstandige baan, wij versterking voor onze HR-afdeling die bijdraagt aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

 

Wat ga je doen als HR Officer?

Als HR Officer verricht je alle HR werkzaamheden die plaats vinden op onze twee productielocaties in Echt en draag je bij aan het vormgeven en implementeren van het HR beleid. Je werkt nauw samen met de HR Manager en HR medewerker van deze twee productielocaties. Als HR Officer krijg je met alle facetten van het HR-vak te maken en doe je veel ervaring op onder leiding van ervaren professionals. Hierbij kun je denken aan werving & selectie, opleidingen, verzuim, beoordelen & belonen, arbeidsrecht, leiderschap, bedrijfscultuur, enzovoort. Je werkt aan zowel operationele HR-taken als beleidsmatige projecten. Hierbij kun je denken aan het optimaliseren en uniformeren van ons HR-regelingenboek, het opstellen van HR-beleid en het aanbrengen van structuur en overzicht in onze arbeidsvoorwaarden.

 

Wat vragen we van je als HR Officer?

Wij zijn op zoek naar een proactieve, zelfstandige en leergierige HR Officer met een no-nonsense instelling. Je werkt in projecten waarbij verandermanagement een belangrijk onderdeel uitmaakt. Je bent analytisch en gestructureerd en bent in staat overzicht te brengen en te houden. Je beschikt over een vlotte pen en je beheerst de Engelse taal. Je vindt het leuk om zaken op te zetten, te organiseren, harmoniseren en te structureren. Je bent hands-on en deinst niet terug voor een uitdaging.

Verder vragen we

 • een (bijna*) afgeronde HBO/WO-opleiding richting Human Resource Management, Management, Economie & Recht of vergelijkbaar; *(het is ook mogelijk om te starten als afstudeerder);
 • kennis van sociale- en arbeidswetgeving in Nederland;
 • interesse en ervaring in project- & verandermanagement;
 • bij voorkeur een afgeronde VWO-opleiding;
 • relevante stage ervaring en/of enige werkervaring in het HR-werkveld;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • dat je woonachtig bent in de omgeving van Echt.

 

Wat bieden wij je als HR Officer?

In de rol van HR Officer bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Neways. Wij bieden je een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

 

Waar kom je te werken als HR Officer?

Neways Electronics International is een slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië, Amerika en China. We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor ongeveer 3.000 collega’s wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van onze producten: producten die ons leven aangenamer maken. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

 

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via +31624849783. Sabine legt je graag uit wat de functie Jr HR Officer inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij Neways. Voor solliciteren gebruik je de solliciteerbutton op onze website: www.werkenbijneways.nl.

Neways hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.